Dr.Binnaz Ege-Dr.Rıdvan Ege Anadolu Lisesi

Vizyon: Eğitimde mükemmele ulaşabilmek için tüm paydaşlarımızın memnuniyet ve mutluluğunu yaratarak ülkemizin en seçkin ve örnek eğitim kurumlarından birisi olmak.

Misyon: Biz Çankaya Dr. Binnaz EGE- Dr. Rıdvan EGE Anadolu Lisesi’nin tüm paydaşları olarak; sürekli gelişen çağdaş bir eğitim kurumu içerisinde; Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, ulusal değerleriyle evrensel değerleri uzlaştıran ve katkıda bulunan kendisiyle ve çevresiyle barışık, sorun çözme becerilerine sahip, gelecekle ilgili amaçlarını netleştirmiş ve hedeflerine ulaşabilmek için yapılması gerekenlerin bilincinde, bilgi ve teknolojiden yeterince yararlanabilen GELECEĞİMİZİN EMİN ELLERİNİ YETİŞTİRMEYİ misyon olarak görmekteyiz. Sloganımız: Çankaya Dr. Binnaz EGE- Dr. Rıdvan EGE Anadolu Lisesi : EN ÖZEL DEVLET LİSESİ.

Başarılar: BESLENME DOSTU OKUL BEYAZ BAYRAK SERTİFİKASI,2012 YILI ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BİLGİSAYAR ALANINDA TEŞVİK ÖDÜLÜ,eTwinning ULUSAL KALİTE ETİKETİ,

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL, VOLEYBOL, MASA TENİSİ, ORYANTİRİNG
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2204, e-Twinning, DOESEF, MEF,SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS,UNESCO

WEB - https://drbinnazridvanegeal.meb.k12.tr

Adres - Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi 1396. Sokak No 2 Balgat ÇANKAYA/ANKARA

Yerleşim Yeri - Oğuzlar Mah. Osmanlı Cad. 1396.Sok No:2 Balgat/ÇANKAYA

Ulaşım Kızılay Güvenpark´dan Balgat dolmuşlarıyla, 481 ve 263 numaralı belediye otobüsleriyle okulumuza ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çankaya ilçe merkezi olan Kızılay´a 5 km mesafededir.