Servis Hizmetleri

24.06.2015 10000

Okulumuzda öğrenci servis  taşımacılığı hizmeti sunulmaktadır. 2019-2020 Eğitim öğretim yılında;

• Bahçeli- Emek- Anıttepe
  • Çayyolu- Yaşamkent
  • Bilkent
  • Y.mahalle-2

semtlerinde ikamet eden öğrencilerimiz için servis taşımacılığı yapılmıştır.Diğer  semtlerde ikamet eden öğrencilerimizin okulumuzu tercih etmeden önce servis yetkilisinden taşımacılık hizmeti için bilgi almaları yararlarına olacaktır. Okulumuz ,velilerimize bulundukları her bölgeden servis konulacağı garantisini veremez.Yeter öğrenci sayısına ulaşılması bu konudaki en önemli zorunluluktur. Okulumuzun servis iş ve işlemleri öğrenci servis araçları komisyonunca yürütülür. Bu konu ile ilgili her türlü istek ve şikayet ilgili komisyona yapılmalıdır. İlgili komisyon tarafından servislerin aylık denetimleri yapılmaktadır. İstek ve şikayetlerinizi iletişim bölümünde bulunan mesaj kısmına yazarak yapabilirsiniz.

Servis güzergahları ve fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için;

Hacaloğlu Turizm       479 85 85 - 479 86 86