Kantin Hizmetleri

24.06.2015 6933

Okulumuz öğrencilerinin sağlıklı ve hijyenik koşullarda beslenmelerini sağlamak amacıyla kola türü asitli içecekler ve kızartma türü yiyeceklerin satışına asla müsade edilmemektedir.Öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunmak amacıyla sıcak yemek satışı da yapılmaktadır.

Kantin çalışanlarının portör sağlık muayeneleri 6 aylık periyotlarla sürekli olarak kontrol edilmektedir. Kantinde sertifikasız ürün satışı yapılmamaktadır. Okulumuz öğretmen ve idarecilerinden oluşan Kantin Denetleme Komisyonunca aylık periyotlar dahilinde kontroller yapılmaktadır. Bunun yanında Tarım ve Köy İşleri Bakanlığınca ve Çankaya Belediyesi Zabıta Amirliğince de denetimleri yapılmaktadır Kantinle ilgili her türlü şikayet ve önerileriniz için lütfen iletişim bölümünden mesaj atınız.