Parçacık Fiziği Bilgilendirme Toplantısı

14.03.2024 114

Ankara Üniversitesi Fizik Anabilim Dalı Fizik Profesörü İnanç Şahin okulumuza yeniden davet edilmiştir. 13.03.2024 tarihinde Prof. İnanç Şahin  okulumuza gelmiştir ve CERN yarışma ekibindeki öğrencilerimize "parçacık fiziği" konusunda sunum, bilgilendirme toplantısı ve soru-cevap etkinliği, konferans salonunda gerçekleşmiştir. Matematik öğretmeni Gülay Kiremitçi tarafından planlanan toplantıya İsviçre Cern BLS4 Beamline for Schools yarışmasına hazırlanan BRESTARS ekibindeki öğrencilerimiz Alperen Göktaş, Eymen Demir, Defne Kadayıfçı, Zeynep Azra Baran, Sıla Seçil Kaya, Baran Baltacı, Batuhan Arıkan, Nida Özuğur, Hasan Eren Fidan, Yusuf Talha Onur ve Fizik öğretmenimiz Alparslan Balcı ayrıca farklı sınıflardan öğrencilerimiz katılmışlardır.

14-03-202414-03-202414-03-2024