ERASMUS+ KÜÇÜK ÖLÇEKLİ ORTAKLIK PROJEMİZ EN YÜKSEK PROJE PUANINI ALARAK KABUL EDİLMİŞTİR

ERASMUS+ KÜÇÜK ÖLÇEKLİ ORTAKLIK PROJEMİZ EN YÜKSEK PROJE PUANINI ALARAK KABUL EDİLMİŞTİR

ERASMUS+ KAPSAMINDA OKUL EĞİTİMİ ALNINDA KÜÇÜK ÖLÇEKLİ ORTAKLIK PROJEMİZ (K210-SCH) "MAD MATH" KENDİ ALANINDA VE BÜTÇESİNDE EN YÜKSEK PROJE PUANINI ALARAK KABUL EDİLMİŞTİR.

 

02.03.2023 558

  MAD MATH: More Ecological And Digital Matematics (Daha ekolojik ve dijital matematik) isimli projemiz teorik matematik başarıları ve basarili ogrenci profili ile projenin akademik kısmını destekleyen okulumuz Dr. Binnaz Ege Dr. Rıdvan Ege Anadolu Lisesi ve önceki yıl yaptığımız eTwinning projemiz olan "Math Curse " isimli  projemizin ortaklarıyla gerçekleşmiştir.

  Yapılacak faaliyetlerde yerel ve uluslararası aktiviteler ve uluslararası hareketliliklere yer verilmiştir.

  Proje hedef grupları matematik kaygısı taşıyan, matematiğin eğlenceli yönlerini keşfedemeyen, matematiğin hayatta uygulanabilir yönlerini fark edemeyen, matematik nedenli okul terki yaşayan öğrenci gruplarıdır. Bu öğrencilerde ayrıca 21.yy becerileriden olan dijital becerilerin geliştirilmesi,küresel iklim değişikliği ve iklim farkındalığı, su okuryazarlığı becerilerinin de bu esnada gelişmesi ve geliştirilen becerilerin çeşitli yaygınlaştırma yöntemleri ile geniş yararlanıcı kitleler ile buluşturulması hedeflenmektedir. 

  Projede emeği geçen herkesi tebrik eder proje yazım aşamasında emeği geçen okulumuz matematik öğretmeni Sevilay Soydemir Yiğidim'e teşekkür ederiz. Proje sürecinde başarılar dileriz.

02-03-2023