DUBAI COP28  İklim Değişikliği Konferansına Katıldık

DUBAI COP28 İklim Değişikliği Konferansına Katıldık

14.12.2023 313

     Dubai COP28 İklim Değişikliği Konferansı 30 Kasım -12 Aralık 2023 tarihleri arasında Dubai ‘expo city’de gerçekleşmiştir. BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) Türkiye Büyükelçisi HE Saeed Thani Hareb Aldhaheri sponsorluğunda Dubai Cop28 ‘expo city’e Türkiye’den katılan tek okul Ankara Dr.Binnaz Ege Dr.Rıdvan Ege Anadolu Lisesi Decarbonize proje ekibimiz ülkemize geri dönmüşlerdir. Okul müdürü Ümit Emre Çiçek, Decarbonize projesinden sorumlu öğretmenimiz Gülay Kiremitçi, öğretmenimiz Savaş Dağlı ve Decarbonize  proje ekibindeki öğrencilerimiz Elifnaz Yağmur,Zeynep Sena Aslan, Ruken Ece Yıldırım,Hasan Eren Fidan, Arda Tanrıverdi, Elifnaz Bilgili ve Gülru Taylı 1-10 Aralık 2023 tarihlerinde Dubai COP28  ‘expo city’e gitmişler ve İklim Değişikliği Başkanlığının girişimi ile Blue Zone’a da geçmişlerdir. Dubai COP28 katılımımıza destek veren ve sponsor olan BAE(Birleşik Arap Emirlikleri)Türkiye Büyükelçisi HE Saeed Thani Hareb Aldhaheri’ye okulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

       Dubai COP28 de proje ekibimiz T.C Sanayi ve Teknoloji BakanYardımcısı Dr.Çetin Ali Dönmez ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı İklim Değişikliği Başkanı Prof.Dr.Halil Hasar ile tanışma ve çalışmalarını anlatma fırsatı bulmuşlardır. Enerji Piyasaları İşletme A.Ş (EPİAŞ) Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu okulumuzun iklim değişikliği ve küresel ısınma konusundaki çalışmalarını takdir etmiş ve Karbon Ayak İzine katkılarından dolayı proje ekibimizi tebrik etmiştir ayrıca projemizin gelişimine destek verileceği de dile getirilmiştir

      BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) Türkiye Büyükelçisi HE Saeed Thani Hareb Aldhaheri sponsorluğunda Dubai’ye giden ve expo city deki büyük organizasyonda sunumları izleyen, çok güzel deneyimlerle geri dönen ve kazanımlarıyla daima güzel çalışmalar yapacağına inandığımız Ankara Dr. Binnaz Ege Dr.Rıdvan Ege Anadolu Lisesi Decarbonize proje ekibimizi tebrik ediyoruz ,başarılarının devam etmesini temenni ediyoruz ve bir kez daha BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) Türkiye Büyükelçisi HE Saeed Thani Hareb Aldhaheri’ye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

14-12-202314-12-202314-12-202314-12-202314-12-2023