DUBAI COP 28 UAE

21.10.2023 388

Birleşik Arap Emirlikleri BAE Türkiye Büyükelçisi HE Saeed Thani Hareb Aldhaheri ile Decarbonize COP proje ekibimiz 18.10.2023 tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçiliğinde önemli bir görüşme gerçekleştirmiştir. Bu görüşmeye Decarbonize COP projesinden sorumlu öğretmenimiz Gülay Kiremitçi okul müdürümüz Ümit Emre Çiçek öğretmenimiz Savaş Dağlı ve proje ekibindeki öğrencilerimiz katılmışlardır. 30 Kasım - 12 Aralık 2023 tarihleri arasında "Expo City Dubai" de düzenlenecek konferansta BAE nin gençliğe sunduğu imkanlar Büyükelçi HE Saeed Thani Hareb Aldhaheri tarafından proje ekibimize anlatılmıştır. Büyükelçi, öğrencilerimizin sunumunu izlemiş, proje çalışmalarımızı incelemiş ve iki taraf arasındaki ortak işbirliğini geliştirmenin yolları hakkında görüşlerini dile getirmiştir. Toplantı, Büyükelçisi HE Saeed Thani Hareb Aldhaheri, okul müdürümüz Ümit Emre Çiçek ve proje sorumlusu öğretmenimiz Gülay Kiremitçi'nin konuşmaları ile devam etmiştir. Bu görüşme Birleşik Arap Emirlikleri instagram sayfasında paylaşılmıştır (uaeembankara UAE EMBASSY ANKARA) sayfasında görülebilir. Ayrıca öğrencilerimize bir yarışma düzenlenmiş ve ödülleri verilmiştir. Yaklaşık 70 ülke okulunun katıldığı Decarbonize COP projesinde Ülkemizi temsil eden tek okul olarak çalışmalarımıza devam ettiğimiz ve çalışmalarımızı 5 yıldır başarıyla yürüttüğümüz dile getirilmiştir.   Dubai COP28 deki konferansa ekibimizin de katılması dileğiyle görüşme tamamlanmıştır.

21-10-202321-10-202321-10-202321-10-202321-10-2023