Algoritm Ankara Projesi 2024

08.01.2024 236

"Algoritm Ankara", Ankara Valiliği koordinatörlüğünde, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ankara Üniversitesi, HAVELSAN, ODTÜ Teknokent ve Hacettepe Teknokent paydaşlarıyla yapılandırılan, lise birinci ve ikinci sınıf öğrencilerini girişimcilik ekosistemine aktif öğrenenler olarak dâhil etmeyi amaçlayan bir projedir.  Projeye seçilen öğrenciler, yazılım alanında faaliyet gösteren Teknokent firmalarında ve HAVELSAN 'da iş başı gözlem, "acemi birliği" kampı ve yeni nesil girişimcilik atölyeleri, oyun geliştirme etkinliklerine katılabilecek ve programlama dilleri öğrenebileceklerdir. Okulumuz öğrencilerinden 9A sınıfından Melike Seher Özüdoğru , 9 C sınıfından Duru Eke, Poyraz Bektaş 9 D sınıfından Yusuf Ayaz Kılıç, Egemen Mete Tunç , Mete Bilgen ,Damla Ela Acar isimli öğrencilerimiz 13.12.2023 tarihinde Kanguru Matematik Bilge Kunduz Bebras tarafından düzenlenen  online sınava girmiş ve projeye katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder proje sürecinde kendilerine başarılar dileriz.

09-01-2024